Suomalainen Startup yritys lähti rohkeasti rakentamaan uutta digibisnestä

Tippataulu on uusi Suomalainen kuvapalvelu, joka tekee kuvia vesipisaroista Kuitenkaan kyse ei ole mistä tahansa tipoista vaan oikein ajoitetuista ja sommitelluista vesipisaroista. Oikeastaan tauluissa ei ole kuvattu putoavia pisaroita vesipisaroita vaan sitä, mitä vedessä tapahtuu pisaran osuttua veteen. Lopputuloksena on kuvia, jotka ovat suorastaan lumoavan kauniita luonnollisuudellaan.

Vettä on tarpeen mukaan värjätty, parhaan vaikutelman saamiseksi. Tauluja myydään eri kokoisina joko valmisvalikoimasta tai asiakkaan toivomuksen mukaan tehtyinä. Taulujen lisäksi tippataulu toimittaa asiakkaalleen myös kännykänkuoret tämän toivotulla pisarakuvalla.

”Tippataulut kuvaavat hetkeä sen jälkeen, kun pisara on osunut veteen”  

 

Tippataulu tuo sisustukseen elementin, veden uudella tavalla. Taulu on ajaton ja sopii ympäristöön hyvin. Kuva: Tippataulu.fi

Tippataulu tuo sisustukseen elementin, veden uudella tavalla. Taulu on ajaton ja sopii ympäristöön hyvin.
Kuva: Tippataulu.fi

Mistä tippataulu sai alkunsa

Idean keksijä Janne Juhala on pienestä pitäen ollut kiinnostunut vedestä elementtinä. Lapsena leikkimisen lisäksi hän on viritellyt muitakin asioita ennen tippataulua, kuten videon, jossa vesi näyttää nousevan ylöspäin. Nämä tutkimukset veden kanssa ovat johtaneet mielenkiintoiseen tapaan yhdistää tekniikka ja taide. Ensimmäinen versio ”tippakoneesta” oli teknisesti ehkä jopa nykyistä magneettiventtiiliä käyttävää laitetta hienompia rakennelma.

Taide, tekniikka ja luonnonlait yhteistyössä

Ensimmäisessä laitteistossa oli magneettiventtiilin tilalla lääkeruisku. Lääkeruiskua veti servomoottori, jolloin ruiskusta tippui tippa servo veti ruiskua josta tippui tippa. Photoresistori yhdessä LED: in kanssa havaitsivat tipan tippumisen mikä laukaisi infrapuna-käskyn kameralle ottaa kuva. Siitä laite on kehittynyt ja nykyistä versiota ohjataan millisekunnin tarkkuudella tietokoneelta.

Tavoitteena on tulevaisuudessa rakentaa järjestelmä jonka kautta nettisivujen kautta asiakas saa etäyhteyden tippakoneeseen ja voi muokata asetuksia mieleisekseen ja ottaa itse juuri haluamansa kuvan. Tippataulun tarkoitus on laajentaa toiminta globaaliksi.

Tippataulu palvelu toimittaa myös puhelimen suojakuoret asiakkaan haluamalla kuvalla koristettuna. Tuote on taulujen jälkeen toinen tippataulun tuote. Tuotevalikoima kasvaa nopeasti.

Tippataulu palvelu toimittaa myös puhelimen suojakuoret asiakkaan haluamalla kuvalla koristettuna.
Tuote on taulujen jälkeen toinen tippataulun tuote, tuotevalikoima kasvaa nopeasti

Tippataulun tarkoitus on laajentaa toiminta globaaliksi”

” Tippataulu kestää aikaa ja sopii erittäin moneen kohteeseen, joita asiakaskunnan lisääntyessä löytyy varmasti vielä paljonkin lisää. Potentiaalia siis idealla on.” 

 

Taulut ovat tärkeä osa toimintaa, mutta eivät suinkaan ainoa tuote. Yrityksiltä on tullut tuoreelle startupille yhteydenottoja tippataulujen tarrapainatuksesta ja käytöstä erilaisten tilojen sisustamiseen. Kuvia on mahdollista saada painettua haluttaessa vaikka kangaskasseihin, laukkuihin, pyyhkeisiin tai mihin muuhun tahansa kohteeseen. Yritys muokkaa tuotteen toiveiden mukaan asiakkaalle sopivaksi ja on olemassa olevan lisäksi halukas vastaamaan täysin uudenlaisiin vastaantuleviin yhteistyöehdotuksiin

”Tavoitteena on rakentaa järjestelmä, jossa asiakas voi itse verkon kautta ottaa haluamansa kuvat”

Mielenkiinnolla jään odottamaan, mihin kaikkeen yrityksen palvelu laajenee. Taulu on kaunis, kuvaa yhtä suosituinta elementtiä, vettä tavalla jota ei ennen ole nähty.Tippataulu kestää aikaa ja sopii erittäin moneen kohteeseen, joita asiakaskunnan lisääntyessä löytyy varmasti vielä paljonkin lisää. Potentiaalia siis idealla on.

 

Käy tutustustumassa ja tilaa omasi. www.tippataulu.fi

 

Be the first to comment on "Suomalainen Startup yritys lähti rohkeasti rakentamaan uutta digibisnestä"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*